Help on Stickam Chatroom

mindcore
BloggerScientist
mindcore's picture
Posts: 292
Joined: 2008-02-12
User is offlineOffline
Help on Stickam Chatroom

Please help,

I just got a webcam. I couldn't resist getting a webcam because the idea of talking with voice and image with my fellow Rational Responders made me so happy.

So happy.

But SAPIENT as the password no longer gets me into the rationalresponse chat room on stickam.

Whats up with that?

Is that chatroom still used by us?

Is there a new password?

Could someone help me out? 

Your life is a love story!


aiia
Superfan
aiia's picture
Posts: 1923
Joined: 2006-09-12
User is offlineOffline
You need a stikam account

You need a stikam account also


mindcore
BloggerScientist
mindcore's picture
Posts: 292
Joined: 2008-02-12
User is offlineOffline
aiia wrote: You need a

aiia wrote:
You need a stikam account also

I have one, I've had one for a long time.

SAPIENT is not working for me. 

Your life is a love story!


aiia
Superfan
aiia's picture
Posts: 1923
Joined: 2006-09-12
User is offlineOffline
dont use caps if thats what

dont use caps if thats what you're doing


mindcore
BloggerScientist
mindcore's picture
Posts: 292
Joined: 2008-02-12
User is offlineOffline
thanks

OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHH!!

I bet that was it.

Your life is a love story!


mindcore
BloggerScientist
mindcore's picture
Posts: 292
Joined: 2008-02-12
User is offlineOffline
YEeeahhh!!!

Okay its fixed now thanks.

It was the caps.

It turned out to be good timing because it helped me hook up with RRS in my backwards-ass bible belt area!

Your life is a love story!